کشور آفریقای جنوبی یکی از معدود کشورهایی می باشد که امروزه مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته و باعث شده که آن ها به دلایل کاری، به این کشور مهاجرت کرده و مشغول به کار مورد علاقه ی خود شوند. اما برای مهاجرت به دلیل کار، داشتن اطلاعاتی در زمینه ی شرایط کاری موجود در کشور آفریقای جنوبی لازم می باشد که فرد متقاضی می تواند با خواندن این مقاله اطلاعات لازم و ضروری را برای مهاجرتش به آفریقای جنوبی کسب کرده و با آگاهی کاملی اقدام به سفر خود کند.
در ابتدا و قبل از هر کاری، مهاجرانی که به دلیل کار به کشور آفریقای جنوبی ،مهاجرت می کنند باید ویزای مخصوص کار را اخذ کرده و سپس اقدام به مهاجرت خویش نمایند که در ادامه با آن بیشتر آشنا خواهیم شد.
به طور کلی، همان طور که اشاره شد، برای مهاجرت کاری به کشور آفریقای جنوبی، فرد متقاضی باید برای گرفتن ویزای مخصوص کار در این کشور اقدام کند. برای این کار، فرد متقاضی باید یک پیشنهاد کار معتبر از کارفرمایی در کشور آفریقای جنوبی داشته باشد. در این شرایط فرد می تواند با ارائه مدارک خود به سفارت این کشور، ویزای مخصوص کار خویش را دریافت کند. اما در این روش ممکن است مشکلاتی از قبیل زمان بر بودن ورود فرد به این کشور به وجود بیاید که مطمئنا به نفع هیچ کدام یک از طرفین نمی باشد. اما در این شرایط چاره چیست و برای برطرف کردن مشکل باید چه کاری انجام داد؟
مشکل اصلی از آن جایی شروع می شود که معمولا برای گرفتن پیشنهاد کار از راه دور، کارفرمایان تمایلی به استخدام متقاضیانی که دارای ویزای کاری نیستند، ندارند. چرا که در این صورت فرایند دریافت ویزا برای متقاضی زمان بوده و کارفرمایان مدت زیادی را باید به انتظار ورود متقاضی به خاک کشور آفریقای جنوبی بمانند. به همین دلیل برای اینکه مشکل برطرف شود.
برخی از کشورهای که به نیروی متخصصی نیاز دارند، ویزایی تحت عنوان ویزای جست و جوی کار ارئه می دهند که متقاضیان با گرفتن آن می توانند به خاک این کشور مهاجرت کرده و سریعا مشغول به کار شوند. در ویزای جست و جوی کار، باعث می شود که پروسه ی ورود متقاضی به خاک کشور آفریقای جنوبی سریع تر پیش رفته و در یک بازده کوتاهی انجام شود. این نوع ویزا به هیچ عنوان، قابل تمدید نمی باشد و تنها در صورت موفقیت آمیز بودن استخدام افراد، افراد متقاضی می توانند اقامت خود را در کشور مورد نظر بگیرند.
ویزای کار عمومی، یکی از انواع و اقسام ویزای های مورد نیاز برای مهاجرت متقاضیان به کشور آفریقای جنوبی می باشد. از طریق این نوع ویزا فرد متقاضی باید یک پیشنهادی از طرف کارفرمای خود در این کشور داشته باشد. در این شرایط کارفرما حتما باید این را اثبات کند که به یک نیروی کار خارجی نیاز داشته و هیچ شهروندی در داخل خود کشور آفریقای جنوبی برای این سمت شغلی وجود ندارد. به این منظور، در ابتدا و قبل از هر اقدامی کارفرما باید شغل مورد نظر خود را در رسانه های جمعی آگهی کرده و به گوش همگان برساند. در صورت پیدا نشدن فرد مناسب، وی می تواند دعوت نامه ای را برای یک نیروی خارجی ارسال فرماید. در این مرحله باید تخصص نیروی کار خارجی اثبات شود.
در این شرایط باید قراردادی بین کارفرما و متقاضی امضا گردد و در این قرار داد چگونی و میزان حقوق و مزایای شخصی در آن درج شده باشد. در مرحله ی بعد متقاضی باید تمامی مدارک مورد نیاز را به وزارت امور داخلی و یا سفارت کنسول گری در کشور خود تحویل دهد و ویزای کار خود را برای مهاجرت به آفریقای جنوبی اخذ نماید.
ویزای جست و جوی کار، یکی دیگر از انواع ویزاهایی می باشد که فرد متقاضی به مهاجرت به کشور آفریقای جنوبی می تواند آن را به راحتی اخذ کرده و به دلیل شغل به این کشور مهاجرت کند. ویزای جست و جوی کار همان ویزای کار مهارت های مورد نیاز می باشد که به نیروی کار متخصص در زمینه های مورد نیاز تعلق می گیرد. برای اینکه فرد متقاضی بتواند چنین ویزایی را اخذ کند، هیچ گونه نیازی به پیشنهاد کاری ندارد، به همین دلیل است که صراحتا می توان نام این نوع ویزا را ویزای جست و جوی کاری نام گذاری کرد. اعتبار این نوع ویزا، به مدت ۹ تا ۲۴ ماهه می باشد که متقاضی با اخذ آن اجازه ی ورود به خاک کشور آفریقا را دارا می باشد.
برای اینکه فرد متقاضی بتواند به راحتی به کشور آفریقای جنوبی مهاجرت کرده و در آن کشور به کار مورد علاقه ی خود مشغول شود، باید مدارک مورد نیاز را جمع آوری کرده و در زمان تعیین شده به سفارت این کشور مراجعه نماید. در زیر مدارکی را که متقاضیان برای دریافت هر دو نوع ویزای مورد نظر خود نیاز دارند آورده ایم تا با مراجعه به آن ها تمامی مدارک متقاضیان به صورت کاملی جمع بندی گردد.
پیشنهاد می شود مطالب بلاگ موسسه ملل متحد را هم مطالعه نمایید .
برای استفاده از مشاوره رایگان مهاجرت و ویزا با کارشناسان ملل متحد تماس بگیرید.
برای استفاده از مشاوره های بیشتر و دقیقتر و رایگان کارشناسان ملل متحد کلیک کنید. یا با آنها در شبکه های اجتماعی در تماس باشید.