مهاجرت به دلیل ازدواج یکی از راه ها و روش هایی است که افراد می توانند از طریق آن به کشور استرالیا مهاجرت کرده و در آن کشور زندگی کنند. برای اینکه فرد متقاضی بتواند این کار را انجام دهد، در ابتدا باید ویزای مربوطه را اخذ کرده و با آن بتواند تمامی مراحل کارش را به سرانجام برساند. ویزای ازدواج استرالیا به فردی تعلق می گیرد که بتواند با یک تبعه استرالیا یا کسی که در آن کشور دارای اقامت دائمی است، ازدواج کند. /مهاجرت استرالیا ویزا ازدواج
مهاجرت به استرالیا با ازدواج
ویزای نامزدی استرالیا
نامزدی مرحله ایست که فرد قبل از ازدواج باید آن را طی کند. به همین منظور قبل از اینکه فرد متقاضی برای اخذ ویزای ازدواج اقدام کند، باید ویزای نامزدیش را گرفته و به مدت نه ماه با این ویزا سپری کند. ویزای نامزدی استرالیا مخصوص افرادیست که نامزد آن ها در خاک استرالیا زندگی می کند و یا مقیم آن کشور می باشد. متقاضی ظرف این نه ماه باید از طریق این ویزا به کشور استرالیا مهاجرت کرده و وارد خاک استرالیا شود. بعد از ورود به خاک این سرزمین ، فرد مورد نظر در زمان صلاح دید خود و در طی این نه ماه باید با نامزد خود ازدواج کند. بعد از ازدواج وی با نامزد خویش می تواند ویزای ازدواج خود را تهیه کرده و در خاک استرالیا به زندگی مشترکش ادامه دهد.
نکات مهم و قابل توجه درباره ی ویزای نامزدی استرالیا :
پروسه زمانی که طول می کشد این ویزا به دست فرد برسد، ۲ تا ۶ ماه است.
ازدواج دو نفر حتما نباید در خود کشور استرالیا صورت بگیرد.
اسپانسر باید نامزد خود را نه ماه از نظر مالی حمایت کند.
قبل از اینکه نه ماه به پایان برسد فرد باید نسبت به ازدواج اقدام کند و ویزای ازدواجش را تهیه کند.
انواع مهاجرت به استرالیا ویزا و ازدواج
ویزای ۳۰۹ مهاجرت به استرالیا ویزا و ازدواج
ویزای ۳۰۹ یکی از ویزاهایی است که فرد متقاضی برای ازدواج در استرالیا می تواند از ان استفاده کرده و به این کشور مهاجرت کند. این ویزا اقامت موقتی برای فرد به همراه داشته و فرد می تواند به مدت دو سال در خاک این سرزمین زندگی کند. ویزای ۳۰۹ مخصوص کسانی می باشد که همسر آن ها شهروند استرالیا به شمار می رود و یا دارای شرایط خاصی برای شهروندی نیوزلند می باشد. دارندگان این ویزا می توانند بعد از دو سال زندگی مشترک در خاک این کشور نسبت به اقامت دائمی خود اقدام کنند.
شرایط لازم برای ویزای ۳۰۹استرالیا:
سن فرد تقاضا کننده برای اخذ ویزای ۳۰۹ باید بیش از ۱۸ سال باشد.
فرد متقاضی نباید هیچ گونه سوء پیشینه ای داشته باشد و دارای سلامت جسمی باشد.
اسپانسر باید متعهد شود که به مدت دو سال از همسر خود حمایت مالی کند و نیاز های اولیه زندگیش را تهیه کند.
متقاضی این ویزا باید به صورت قانونی با همسر خود ازدواج کند.
مزایای ویزای ۳۰۹ استرالیا
فرد می تواند به مدت دو سال در خاک استرالیا به صورت موقت زندگی کند.
فرد می تواند در طول اقامت دو ساله و موقت خود به تحصیل پرداخته و از خدمات آموزشی بهره مند شود.
فرد می تواند در طول اقامت خود در این کشور دارای شغل بوده و در خاک این سرزمین کار مورد علاقه ی خود را انجام دهد و از این طریق امرار معاش کند.
فرد متقاضی می تواند به مدت دو سال از خدمات درمانی عمومی بهره مند شود.
این ویزا مسیر را برای اخذ اقامت دائمی استرالیا هموار می کند و بعد از اتمام این دو سال فرد می تواند آن را به راحتی اخذ کند.
مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج
ویزای ۱۰۰مهاجرت به استرالیا ویزا و ازدواج
بعد از مهاجرت فرد به کشور استرالیا و اتمام اقامت موقت وی در این کشور، در این مرحله فرد متقاضی باید ویزایی اخذ کند که از طریق آن بتواند اقامت دائمیش را بدست آورد. ویزای ۱۰۰ استرالیا ، ویزای ازدواج مخصوص اقامت دائمی برای افراد متقاضی می باشد که بعد از اتمام مدت دو سال خود می توانند از این ویزا کمک گرفته و اقامت دائمی خود را در این کشور اخذ کنند. این ویزا مرحله ی دوم ویزای ۳۰۹ می باشد و به نوعی مکمل آن به حساب می آید که فرد بعد از تکمیل دوره ی اقامت موقت می تواند این ویزا را اخذ کند.
مزایای ویزای ۱۰۰ استرالیا
با این ویزا فرد متقاضی می تواند اقامت دائمی استرالیا را بدست آورده و با خیالی آسوده در این کشور زندگی کند.
متقاضیان بعد از اخذ این ویزا می توانند بدون هیچ گونه محدودیتی در کشور استرالیا کار کرده و از این طریق از پس هزینه های زندگیان بر آیند.
افرادی که دارای این نوع ویزا می باشند می توانند از تحصیل رایگان در کشور استرالیا بهره مند شده و در زمینه ی مورد علاقه ی خود به تحصیل بپردازند.
افراد دارای این ویزا از خدمات درمانی این کشور بهره مند می شوند.
ویزای ۸۲۰ مهاجرت به استرالیا ویزا و ازدواج
شرایطی که برای ویزای ۸۲۰ استرالیا وضع شده درست همانند ویزای ۳۰۹ است ، با این تفاوت که شرایط این ویزا به گونه ای است که فرد باید از طریق ویزاهای دیگری وارد خاک استرالیا شده باشد تا از این طریق بتواند برای این ویزا اقدام کند. بعد از گذشت دو سال فرد می تواند برای دریافت ویزای اقامت دائم ۸۰۱ اقدام کند.
مزایای ویزای ۸۲۰
فرد متقاضی می تواند به خاک کشور استرالیا وارد شده و تا زمان اعلام نتیجه ی اقامت دائم در این کشور به زندگی خود بپردازد.
فرد متقاضی می تواند بدون هیچ محدودیتی و به صورت تمام وقت کار کند.
فرد متقاضی می تواند بدون اینکه بودجه ی تحصیلی دریافت کند در کشور استرالیا به تحصیلان خود ادامه دهد.
فرد متقاضی می تواند از بیمه ی خدمات درمانی و سلامتی استفاده کند.
مهاجرت به استرالیا از روش ازدواج
ویزای ۸۰۱ مهاجرت به استرالیا ویزا و ازدواج
ویزای ۸۰۱ استرالیا یک ویزایی برای اقامت دائمی کشور استرالیا می باشد که فرد بعد از اقامت موقت خود در این کشور می تواند آن را اخذ کند. در واقع این ویزا، مرحله ی دوم ویزای ۸۲۰ می باشد که فرد بعد از سپری کردن دو سال به عنوان اقامت موقت خود می تواند با استفاده از این ویزا اقامت دائمی اش را گرفته و در این کشور زندگی کند. فرد متقاضی با ارائه ی مدارکی دال بر زندگی مشترک دو ساله می توانند این ویزا را اخذ کنند.
شرایط لازم برای اخذ ویزای ۸۰۱:
اصلی ترین و مهم ترین شرط برای اخذ ویزای ۸۰۱ استرالیا این است که متقاضیان باید دارای ویزای ۸۲۰ باشند. درواقع پیش زمینه ی دریافت این ویزا ، ویزای ۸۲۰ می باشد.
از دیگر شرایط لازم برای اخذ این ویزا این است که متقاضیان مدارکی که ثابت کند با همسر خویش زندگی مشترکی در طول دو سال داشته است را ارئه کند.
مزایای ویزای ۸۰۱ استرالیا:
فرد متقاضی می تواند به صورت دائمی در کشور استرالیا زندگی کند .
فرد متقاضی می تواند بدون محدودیت و بدون هیچ گونه قید و شرطی در کشور استرالیا کار کرده و از این طریق به امرار معاش خویش بپردازد.
فرد متقاضی بعد از اینکه شرایط لازم را بدست آورد می تواند برای شهروندی استرالیا اقدام کند.
فرد متقاضی می تواند اسپانسر اقوام نزدیک و درجه یک خود باشد.
فرد متقاضی می تواند بعد از مهاجرت به کشور استرالیا از طریق این ویزا و ازدواج در آن کشور از خدمات درمانی و حق بیمه ی خود در موقع ضروری استفاده کند.
پیشنهاد می شود مطالب بلاگ موسسه ملل متحد را هم مطالعه نمایید .
برای استفاده از مشاوره رایگان مهاجرت و ویزا با کارشناسان ملل متحد تماس بگیرید.