پیشنهاد می شود مطالب این مقاله را بخوانبد . در اینجا توضیحات کامل درباره مهاجرت برای کار به آلمان | مهاجرت برای استخدام | جاب آفر | ویزای کار | ویزای کار آلمان | کاریابی بین المللی بیان شده است.
کشور آلمان یکی از کشورهای برجسته مهمی می باشد که امروزه مورد توجه بسیاری به علاقه مندان به مهاجرت برای کار قرار گرفته است. بسیاری از متقاضیان، این کشور را برای مهاجرت خود انتخاب می کنند. اما برای مهاجرت کاری به کشور آلمان متقاضیان به اطلاعات چندی نیاز دارند. اطلاعاتی از قبیل، مدارک مورد نظر برای مهاجرت کاری، سبک زندگی مردم آلمان، هزینه های زندگی در کشور آلمان، چگونگی اخذ ویزا و گرفتن وقت سفارت(لینک) ، ویژگی درمان و سلامت این کشور و … نیازمند می باشند.
کشور آلمان دارای اقتصاد قدرتمند و سطح کیفی بالا می باشد. مدت هاست که این کشور نه تنها مورد توجه مهاجران ایرانی بلکه مورد توجه مهاجران اروپایی نیز قرار گرفته است. وضعیت این کشور به گونه ای می باشد که به شدت با کمبود نیرو و متخصص جوان روبه رو می باشد. در حال حاضر بهتر راه برای مهاجرت به کشور آلمان، مهاجرت از طریق کار شناخته شده است. مهاجرت به کشور آلمان از طریق کار، مزایای زیادی را برای مهاجران از جمله اقامت دائمی در پی خواهد داشت. به دنبال اقامت دائمی که آن ها در این کشور اخذ می کنند، می توانند تابعیت این کشور را نیز اخذ کنند.
تمامی مهاجران از سراسر دنیا، برای اینکه بتوانند به این کشور ورود پیدا کنند، باید برای اخذ ویزای کار اقدام کنند. در صورتی که متقاضیان و یا فارق التحصیلان رشته ای دارای مدرک تحصیلی باشند، می توانند به راحتی به این کشور مهاجرت کرده و به کار در آلمان مشغول شوند. نرخ بیکاری در کشور آلمان بسیار پایین است. کشور آلمان دارای یک بازار کار پررونق اقتصادی می باشد. قدرت بالای کشور آلمان در صنعت اقتصاد و صنعت در بالاترین درجه خود بوده و باعث شده است از این طریق سیاست های مالی را در اتحادیه ها اروپا اعمال کند. این کشور مکان مناسبی برای مهاجرت برای استخدام جوانان به شمار می آید. فساد کم اداری، ثبات اقتصادی و سیاسی از مهم ترین دلایل مربوط به این موضوع می باشد که این کشور توانسته است آن را بدست بیاورد.
کشور آلمان را می توان سومین کشور برتر جهان از نظر اقتصادی دانست. در واقع این کشور توانست اصطلاح معجزه اقتصادی را بعد از جهانی دوم ازآن خود کند. نرخ بیکاری در این کشور پیشرفته و اقتصاد قوی با عدد چهار برابری می کند. این عدد نشان می دهد که این کشور یک بحران جدی را در برابر بحران کمبود نیروی کار تجربه می کند. این مطلب نشان دهنده ی این موضوع می باشد که این کشور نیاز عظیمی به نیروی کاری دارد. به همین دلیل دولت آلمان شروع به سیاست گذاری هایی در این زمینه کرده است که بتواند نیروی کار و جوانان علاقه مند به کار در این کشور را به سمت خود بکشاند.
اخذ ویزای کاری برای کشورهای اروپایی بسیار سخت می باشد. ممکن است بسیاری از متقاضیان علاقه مند به اخذ ویزا و مهاجرت کاری به بسیاری از کشورهای اروپایی باشند که می توانند به طرق مختلفی ویزای مهاجرت خود را بدست آورند. لذا این متقاضیان باید با در نظر گرفتن شرایط و قوانین خاصی دست به این مهاجرت زده و ویزای کار آلمان خود را اخذ کنند. اما مهاجرت به کشور آلمان چگونه است و متقاضیان با چه روش هایی می توانند ویزای کار را تهیه کنند. دولت آلمان سه روش را برای اخذ این ویزا در اختیار متقاضیان قرر داده است.
یکی از روش هایی که برای اخذ ویزای کار کشور آلمان در اختیار متقاضیان قرار داده شده است، روش اخذ ویزای جست و جوی کار می باشد. روش اخذ ویزای جست و جوی کار، عمدتا ویژه ی مهندسین فنی می باشد. این مهندسان می توانند با داشتن مدرک لیسانس و سابقه مرتبط با رشته تحصیلی، ویزای کاری خود را اخذ کنند. ویزای کاری آلمان به متقاضیان این امکان را می دهد که بتوانند به صورت شش ماه در این کشور اقامت داشته باشند. در طول شش ماه اقامت، متقاضیان می توانند به دنبال کار بگردند. در صورتی که کار مورد علاقه آن ها که بایستی متناسب با رشته تحصیلی و سوابق کاری آن ها باشد پیدا شد، ان ها می توانند اقامت خود را تمدید کنند. این اقامت در نهایت می تواند به یک اقامت بلند مدت کاری و اقامت دائم تبدیل شود.
اما برای اینکه متقاضیان بتوانند ویزای کاری را کسب کنند به پیش نیازهایی نیازمند می باشند:
روش دوم اخذ ویزای مهاجرت کار برای کشور آلمان، پیشنهاد شغلی یا جاب آفر می باشد. این ویزا با یافتن یک کارفرما در کشور آلمان و دریافت یک دعوت نامه کاری قابل اخذ خواهد بود.
روش سوم اخذ ویزای کاری متناسب با قانون ۲۰۲۰ کشور آلمان می باشد. با توجه به این قانون، در صورتی که متقاضی تخصص لازم را در رشته های مورد نیاز برای این دولت داشته باشد می تواند برای اخذ ویزای کاری اقدام نماید. این رشته ها توسط دولت ارائه می شود که متقاضیان می توانند به راحتی به آن دست یابند. متقاضی مهاجرت کار و کاریابی بین المللی در این روش نیازی به مدرک لیسانس ندارد چرا که با ارائه ی تخصص خود می تواند زمینه را برای پیشبرد اهداف خود فراهم نمایند. اما مطلب حائز اهمیتی که ممکن است برای متقاضیان مثمر ثمر باشد این است که داشتن حداقل سه سال سابقه ی کاری یکی از ضروریاتی می باشد که متقاضبان در این روش حتما باید آن را ارائه نمایند.
مدرک زبان آلمانی در حد B1 یکی دیگر از مدارکی می باشد که متقاضیان برای دریافت اخذ ویزا به آن نیاز دارند. دولت آلمان سیاست هایی را برای متقاضیان به مهاجرت کاری در نظر گرفته است. بر این اساس این دولت دوره های آوسبیلدونگ را برای متقاضیان بنیان نهاده تا با گذراندن آن ها راحت تر بتوانند برای این کشور ویزا گرفته و مهاجرت کنند. دوره های آوسبیلدونگ معمولا هجده تا بیست و چهار ماه طول می کشد. کسانی که این دوره را می گذارند از شانس بیشتری برای پذیرش و مهاجرت کاری برخوردار می شوند.
برای مهاجرت کاری به آلمان از طریق ثبت نام در دوره های آوسبیلدونگ محدودیت سنی برای آن ها در نظر گرفته می شود و ان ها حداقل باید دارای سن ۲۵ سال باشند. در زمینه ی مهاجرت کاری به کشور آلمان از طریق مشاغل مورد نیاز این کشور، متقاضیان برای رشته هایی چون مهندسی، الکترونیک ، الکتروتکنیک، مکانیک، برق، مکاترونیک ، نرم افزار ، IT و … از شانس بیشتری برخوردار می باشند.
همان طور که در سه روش بالا گفته شد، مهاجرت کاری به کشور آلمان تنها از طریق سه روش گفته شده صورت می پذیرد و به جز این سه روش متقاضیان نمی توانند از راه دیگری برای کار اقدام کنند. البته این نکته را باید در نظر داشت که مهاجرت های غیر مستقیم نیز برای متقاضیان وجود دارد که از آن روش نیز می توانند برای یافتن شغل مورد نظر خود در این کشور اقدام کرده و به کار مورد علاقه خود در این کشور مشغول شوند. در صورتی که متقاضیان بتوانند برای مهاجرت خود از طریق ویزای کاری وارد عمل شوند، آن ها روش مستقیم را برای دریافت ویزا انتخاب کرده و سریع تر می توانند به اهداف خود برسند.
اما زمانی که متقاضی از طریق انواع دیگر مهاجرت ها مانند مهاجرت تحصیلی اقدام می کند، می تواند این ویزا را به صورت غیر مستقیم اخذ کرده و بعد از پایان تحصیلات خود به کار مورد علاقه خود نیز در این کشور بپردازد. همان طور که می دانید، اخذ ویزا از روش های غیر مستقیم، زمان بر بوده و شرایط خاصی از کاربران را می طلبد. به طور مثال برای اخذ ویزا از طریق روش های غیر مستقیم، فرد در ابتدا ویزای تحصیلی خود را اخذ کرده و به کشور آلمان مهاجرت می کند. بعد از تمام شدن دوره ی تحصیلی، فرد می تواند به مدت ۶ تا یک سال در این کشور مانده و به دنبال کار مورد علاقه خود بگردد.
البته همان طور که در مقاله ی مهاجرت تحصیلی نیز اشاره کردیم، متحصلانی که از شرایط کاری در حین تحصیل در کشور آلمان برخوردار هستند، زود تر با محیط کار و بازار کاری غالب بر این کشور آشنا شده و بعد از پایان تحصیلات خود می تواند هر چه سریع تر کار مورد علاقه ی خود را بدست بیاورند. بعد از اینکه متقاضیان کارفرمای خود را پیدا کردند می توانند اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تبدیل کنند.
یکی از نکاتی که متقاضیان اخذ ویزای کار و مهاجرت به کشور آلمان باید به آن توجه ویژه ای کنند، شرایط الحاق خانواده می باشد. متقاضیانی که موفق به اخذ ویزای کاری به آلمان شده و توانسته اند به این کشور به صورت موفقیت آمیزی مهاجرت کرده و کار مورد علاقه خود را پیدا کنند، می توانند برای الحاق خانواده خود دست به کار شوند. زمان در نظر گرفته برای پیدا کردن شغل متقاضی در این کشور شش ماه می باشد. در صورتی که این کار در مدت معینی انجام بپذیرد، متقاضیان می توانند این درخواست را انجام داده و خانواده خود را همراه خود به این کشور فرابخوانند.
یکی از امتیازاتی که خانواده فرد متقاضی می توانند از آن نصیب مند شوند این می باشد که برای آن ها شرایط تحصیل مهیا بوده و می توانند در هر دوره ی تحصیلی، در مقاطع مختلف به تحصیل بپردازند. علاوه بر تحصیل، آن ها از حق کار کردن در این کشور نیز برخوردار می باشند که در صورت علاقه مندی می توانند کار مورد نیاز خود را در این کشور یافته و مشغول به کار شوند.
مهاجرت برای کار به آلمان
متقاضیانی که از کشور آلمان ویزای کاری گرفته و به آن مهاجرت می کنند، از سطح حقوق خاصی برخوردار می باشند. اما این سطح حقوق را چه چیزی تعیین می کند و میزان درآمد ماهیانه در این کشور چگونه است؟
متقاضیان علاقه مند به مهاجرت کاری باید بدانند که میزان حقوق هر فردی متناسب با نوع رشته و تخصص هر فرد متفاوت می باشد. همچنین ساعات کاری که یک فرد برای کارش سپری می کند، در میزان حقوق وی تاثیر گذار خواهد بود. اما اگر بخواهیم میزان حقوق افراد را به صورت سالیانه مورد بررسی قرار دهیم، باید بگوییم که این میزان درآمد از ۱۵۰۰ یورو کمتر نخواهد بود. / مهاجرت برای کار به آلمان
متقاضیانی که از طریق ویزای کاری توانسته اند به کشور آلمان مهاجرت کرده و در یک مدت کوتاه شش ماهه کار مورد علاقه خود را پیدا کنند می توانند برای اقامت خود اقدام کنند. در واقع متقاضیان پس از یافتن موقعیت کاری مناسب با تخصص و استعداد خویش می توانند برای اقامت دائم و تابعیت خود دست به اقدام بزنند و آن ها را اخذ کنند.
برای این کار مدارک زیر مورد نیاز می باشد:
برای استفاده از مشاوره رایگان مهاجرت و ویزا با کارشناسان ملل متحد تماس بگیرید.
برای استفاده از مشاوره های بیشتر و دقیقتر و رایگان کارشناسان ملل متحد کلیک کنید. یا با آنها در شبکه های اجتماعی در تماس باشید.