پیشنهاد می شود مطالب این مقاله را بخوانید . در اینجا توضیحات کامل درباره شرایط اخذ ویزای مجارستان | گرفتن ویزای مجارستان | شرایط ویزای مجارستان | روش اخذ ویزای مجارستان | گرفتن اقامت مجارستان | گرفتن تابعیت مجارستان | مدارک لازم برای اخذ ویزای مجارستان | مراحل اخذ ویزای مجارستان بیان شده است.
افراد زیادی در هر دوره از زندگی خود تصمیم به مهاجرت می گیرند. در هر دوره از زندگی افراد شرایط مختلفی بوجود می آید. افراد می توانند طبق شرایط خود اقدام به اخذ ویزا برای مهاجرت به کشور های مختلف نمایند. هر کشوری طبق قوانین خود شرایطی را برای پذیرفتن مهاجر و صدور ویزا دارد. افراد قبل از اقدام برای مهاجرت بهتر است که با قوانین مربوط به اخذ ویزای هر کشور آشنا باشند. آشانایی با اخذ ویزای هر کشور منجر به تصمیم گیری دست برای مهاجرت شود. ی
کی از کشور های مورد استقبال برای مهاجرت ، کشور مجارستان می باشد. کشور مجارستان از سال ۲۰۰۷ عضو شنگن شده است. قوانین اخذ ویزای کشور های شنگن یکسان می باشد. با وجود یکسان بود قوانین مرتبط با اخذ ویزای کشور های شنگن ، هر کشور شرایط به خصوص خود را نیز دارا می باشد. ما در این مقاله توضیحات لازم درمورد شرایط اخذ ویزای مجارستان را خواهیم داد.
کشور مجارستان برای افرادی که درخواست اخذ ویزای مجارستان را دارند چهار نوع ویزا در نظر گرفته است. البته این ۴ نوع ویزا در بین کشور های عضو شنگن یکسان می باشد. در ادامه به توضیح مختصر انواع ویزای مجارستان خواهیم پرداخت:
به این نوع ویزای مجارستان ، ویزای ترانزیت هم گفته می شود. دلیل نام گذاری این اسم توانایی تعویض پرواز در فرودگاه مجارستان می باشد. یعنی افراد با اخذ این نوع ویزای مجارستان نمی توانند از فرودگاه مجارستان خارج شوند. افراد با این نوع ویزا می توانند در فرودگاه به مقصد بعدی خود سفر کنند.
نام دیگر ویزای نوع B ویزای عبوری می باشد. چرا که افراد با اخذ این ویزا می توانند از فرودگاه خارج شوند. تفاوت این نوع ویزا با ویزای ترانزیت این است که افراد با سفر غیر هوایی می بایست به مقصد بعدی خود سفر کنند.
اکثر افرادی که قصد تفریح و گردش در کشور مجارستان را دارند باید اقدام به اخذ ویزای مجارستان از نوع C نمایند. این نوع ویزا تنها مختص افرادی است که قصد اقامت کوتاه مدت را دارند. معمولا در این بازه ی زمانی افراد به گشت و گذار در این کشور می پردازند. معمولا اعتبار این نوع ویزای مجارستان، کمتر از ۹۰ روز می باشد.
افرادی که قصد اقامت بیش تر از ۹۰ روز در مجارستان را دارند می بایست اقدام به اخذ ویزای نوع D نمایند. افرادی که قصد تجارت، سرمایه گذاری ، کار و از این دسته کارها داشته باشند می بایست برای راحتی انجام امور خود در کشور مجارستان اقدام به دریافت این نوع ویزا نمایند. اگر مهاجران قصد اقامت طولانی مدت را دارند باید از طریق مراجع قانونی اقدام به درخواست اقدامت نمایند.
افراد باید بتوانند نوع ویزای خود را از بین چهار دسته بالا انتخاب کنند. برای انتخاب نوع ویزا بهتر است در ابتدا دلیل مهاجرت تعیین شود. طبق دلیل مهاجرت خود می توانید اقدام به دریافت یکی از چهار نوع ویزای موجود نمایید. شرایط اخذ ویزای مجارستان نیز برای هرکدام از انواع ویزا متفاوت است. دلایل قابل قبول که برای اخذ ویزای مجارستان می توانید داشته باشید عبارت اند از:
برای اخذ ویزای مجارستان جهت سفر باید اقدام به اخذ ویزای نوع C نمایید. یکی از شرایط مهم صدور ویزا توسط کشور مجارستان گروهی بودن مهاجران می باشد. یعنی افرادی که اخذ ویزای توریستی دارند می بایست حداقل تعدادشان به ۱۵ نفر رسیده باشد.
افرادی که قصد مهاجرت با اخذ ویزای کاری را دارند باید به شرط اصلی مجارستان دقت نمایند. شرط اصلی مجارستان برای پذیرفتن مهاجر برای کار، دارا بودن تخصص و مهارت می باشد. با داشتن مهارت می توانید از یکی از مراکز کاری دعوتنامه دریافت نمایید.
شرط دریافت این نوع از ویزای مهاجرتی نیز داشتن دعوتنامه می باشد. افراد می توانند جهت کارهای تجاری از قبیل برگزاری جلسات کاری، سرمایه گذاری، عقد قرارداد تجاری و … اقدام به اخذ ویزای مجارستان نمایند.
شرایط مختلف و متنوع دیگری برای مهاجرت و اخذ ویزای اقامت در مجارستان وجود دارد. در مقاله های تخصصی مربوط به هر بخش می توانید توضیحات لازم را در مورد هر روش مطالعه فرمایید. روش هایی از قبیل : مهاجرت تحصیلی ، مهاجرت از طریق ازدواج ، مهاجرت تولد فرزند ، مهاجرت سرمایه گذاری در مجارستان و … .
مدارک مورد نیاز برای دریافت هرنوع از ویزای مجارستان متفاوت است. مدارک خاص هرنوع ویزا در بخش مربوطه به روش های مهاجرت بیان شده است. در این جا مدارکی که برای همه ی ویزاها مشترک می باشد را معرفی خواهیم کرد.مدارک به شرح زیر می باشد:
/ شرایط اخذ ویزای مجارستان
پیشنهاد می شود مطالب بلاگ موسسه ملل متحد را هم مطالعه نمایید .
برای استفاده از مشاوره رایگان مهاجرت و ویزا با کارشناسان ملل متحد تماس بگیرید.
برای استفاده از مشاوره های بیشتر و دقیقتر و رایگان کارشناسان ملل متحد کلیک کنید. یا با آنها در شبکه های اجتماعی در تماس باشید.