پیشنهاد می شود مطالب این مقاله را بخوانبد . در اینجا توضیحات کامل درباره شرایط اخذ ویزای آلمان | اخذ ویزای آلمان | گرفتن ویزای آلمان | شرایط ویزای آلمان | روش اخذ ویزای آلمان | گرفتن اقامت آلمان | گرفتن تابعیت آلمان بیان شده است.
مهاجرت به کشور آلمان از طرق مختلف یکی از راه هایی می باشد که متقاضیان می توانند به این کشور ورود یابند. اما برای اینکه افراد به اهداف مهاجرتی خود دست یابند باید اطلاعاتی را درباره ی سفر خود به کشور آلمان و شرایط موجود در آن کشور داشته باشند. به طور مثال اگر دانشجویی قصد ادامه تحصیل در آلمان را دارد باید درباره ی شرایط تحصیل در آلمان تحقیق کرده و با اطلاعات کاملی به این کشور وارد شود. دانشجویان برای کسب آگاهی می توانند به مقاله ی مهاجرت تحصیلی مراجعه کنند. علاوه بر آن، داشتن اطلاعات درباره ی هزینه ی اخذ ویزا و شرایط اخذ ویزا برای تمامی متقاضیان مفید می باشد.
ما در این مقاله سعی کرده ایم که تمامی اطلاعات لازم درباره ی شرایط اخذ ویزا و روش های اخذ ویزای آلمان را برای مهاجران توضیح دهیم. اما برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی میزان هزینه ها می توانید به مقاله های هزینه های اخذ ویزا و هزینه زندگی در کشور آلمان رجوع فرمایید.
آلمان یکی از بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجران به شمار می آید. این کشور سالانه مهاجران و متقاضیان بسیاری را از سراسر جهان به خود جذب می کند. اغلب متقاضیان به دلایل مختلف زیر به این کشور مهاجرت می کنند:
تمامی انواع مهاجرت های ذکر شده دارای شرایط اخذ ویزای جداگانه ای بوده و مهاجرانی که از سراسر جهان به کشور آلمان مهاجرت می کنند باید ویزای مخصوص آن ها را تهیه نمایند. به طور مثال مهاجرانی که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند باید ویزای تحصیلی این کشور را اخذ نموده و با ورود به این کشور در دانشگاه انتخابی خود به تحصیل خود ادامه دهند.
مهاجرانی که قصد سرمایه گذاری به کشور آلمان را دارند باید برای مهاجرت خود ویزای سرمایه گذاری را اخذ نموده و با ارائه ی آن به راحتی بتوانند در کشور آلمان به طرق مختلفی که در مقاله مهاجرت سرمایه گذاری به کشور آلمان بیان شد، به فعالیت سرمایه گذاری خود بپردازند.
مهاجرانی که قصد پیدا کردن کار و شغل مناسب را دارند و می خواهد که با مهاجرت خود به کشور آلمان به هدف خود دست یابند باید از شرایط اخذ ویزای کار آلمان آگاهی لازم را داشته باشند و با اخذ این ویزا بتوانند به روش های مختلف، در این کشور کار مورد نیاز خود را پیدا کنند. متقاضیان می توانند برای آگاهی بیشتر به مقاله مهاجرت کاری به کشور آلمان مراجعه نمایند.
همان طور که گفته شد، کشور آلمان یکی از کشورهایی می باشد که امروزه به دلایل توسعه شدید اقتصادی و رشد بالا در زمینه های مختلف، مورد توجه بسیاری از متقاضیان قرار گرفته شده است. متقاضیان برای این که بتوانند به این کشور راه یافته و به اهداف مهاجرتی خود در این کشور برسند باید اطلاعات کافی درباره ی شرایط اخذ ویزای آلمان داشته باشند.
این کشور در تمامی زمینه های مختلف از جمله زمینه های تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، درمان، توریست و گردشگری، مهاجران بسیاری را از سراسر جهان به خود پذیرفته است. از آن جا که برای هر کدارم از این مهاجرت ها ویزای خاصی تعیین شده است، مهاجران و متقاضیان در ابتدای کار باید هدف خود را از این مهاجرت ها تعیین کنند.
یکی از شرایطی که برای متقاضیان اخذ ویزای آلمان در نظر گرفته شده است، تسلط به زبان آلمانی و داشتن مدرک زبان آلمانی در سطح A2 می باشد. از آنجا که مردم کشور آلمان به این زبان صحبت می کنند، متقاضیان برای ارتباط داشتن با آن ها باید به این زبان تسلط کاملی داشته باشند.
ویزاهای آلمان برای مهاجرت های مختلف تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد فرزند و … صادر می شود. این ویزاها در انواع مختلفی می باشندکه متقاضیان باید به نسبت هدف خود یکی از آن ها را انتخاب نمایند. انواع ویزاهای آلمان را می توان در نوعA،B، C،D خلاصه کرد که هر کدام از آن ها دارای شرایط خاصی می باشند. متقاضیانی که می خواهند با اخذ این نوع ویزاها به کشور آلمان راه یابند باید از شرایط ویزای آلمان آگاهی یابند. با گرفتن ویزای آلمان متقاضیان می توانند به راحتی به این کشور مهاجرت کرده و به فعالیت خود در این کشور بپردازند.
ویزای نوع A یکی از انواع مختلف ویزاهایی می باشد که متقاضیان می توانند برای ورود به خاک آلمان آن را اخذ کرده و به مدت کوتاه مدتی در این کشور اقامت داشته باشند. این نوع ویزا یکی از کوتاه مدت ترین اقامت ها را برای متقاضیان به دنبال خواهد داشت. گرفتن اقامت آلمان به صورت کوتاه مدت با این نوع ویزا امکان پذیر خواهد شد که مدت اقامت فرد ۲۴ تا ۴۸ ساعت خواهد بود.
ویزای نوع B یکی دیگر ویزاهایی می باشد که فرد می تواند توسط ان به خاک کشور آلمان مهاجرت نماید. مدت اعتبار این نوع ویزا برای اقامت متقاضین بیشتر از ویزای نوع A می باشد. با اخذ این نوع ویزا متقاضیان می توانند به مدت پنج روز در این کشور اقامت داشته باشند.
ویزای نوع C یکی دیگر از ویزاهایی می باشد که متقاضیان با اخذ این نوع می توانند به کشور آلمان مهاجرت کنند. گرفتن اقامت آلمان با اخذ این نوع ویزا، به صورت کوتاه مدت خواهد بود. متقاضیان با اخذ این نوع ویزا می توانند به مدت نود روز در این کشور اقامت داشته باشند.
آخرین نوع ویزا، ویزای نوع D می باشد. متقاضیان می توانند این نوع ویزا را برای ورود به خاک آلمان انتخاب نمایند. در صورتی که متقاضیان قصد اقامت بلند مدت تری داشته باشند می توانند این نوع ویزا را برای خود اخذ نمایند. مدت اعتبار ویزای نوع D به مدت یک سال می باشد.
همان طور که گفته شد، ویزای نوع A آلمان اقامت کوتاه مدت ۲۴ تا ساعته۴۸ را برای متقاضان در پی خواهد داشت. شرایط اخذ ویزای نوع A آلمان به گونه ای است که در صورتی که یک متقاضی بخواهد در یکی از کشورهای عضو شنگن در پرواز خود توقفی داشته و مسیر خود را از فرودگاه آن کشور تغییر دهند، مناسب می باشد. به این ویزا، ویزای فرودگاهی و یا ویزای نوع A کشور آلمان نیز می گویند.
ویزای نوع B دارای اقامت پنج روزه می باشد. شرایط اخذ این نوع ویزا به گونه است که در صورتی که یک متقاضی بخواهد به صورت هوایی، زمینی و یا آبی در این کشور توقفی داشته باشد می تواند این نوع ویزا را اخذ نماید.
ویزای نوع C به ویزای توریستی معروف می باشد. همان طور که در قسمت بالای مقاله ذکر شد، این نوع ویزا دارای اعتبار نود روزه می باشد. با اخذ این نوع ویزا متقاضیان می توانند هر شش ماه ۹۰ روز در خاک این کشور حضور یابند.
این نوع ویزا یکی از بلند مدت ترین ویزاهایی می باشد که برای مهاجرت به کشور آلمان صادر می شود. شرایط اخذ این ویزا به گونه ای می باشد که برای مهاجرت هایی که به مدت اقامت طولانی تری نیاز دارند، مناسب می باشد. به طور مثال، مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی و … جزئی از این مهاجرت ها می باشد.
متقاضیان بعد از گرفتن اقامت آلمان به صورت موقتی می توانند به اقامت دائمی آلمان دست یابند که نتیجه این امر برای متقاضیان گرفتن تابعیت آلمان می باشد. / شرایط اخذ ویزای آلمان
برای استفاده از مشاوره رایگان مهاجرت و ویزا با کارشناسان ملل متحد تماس بگیرید.
برای استفاده از مشاوره های بیشتر و دقیقتر و رایگان کارشناسان ملل متحد کلیک کنید. یا با آنها در شبکه های اجتماعی در تماس باشید.