پیشنهاد می شود مطالب این مقاله را بخوانبد . در اینجا توضیحات کامل درباره اخذ ویزا و مهاجرت به آمریکا | هزینه اخذ ویزای مهاجرت | ویزای آمریکا | اخذ ویزای آمریکا | انواع مهاجرت به آمریکا | تابعیت آمریکا | تابعیت دائم آمریکا | مشاوره مهاجرت بیان شده است.
کشور ایالات متحده آمریکا یا به اختصارUSA، دارای یک جمهوری فدرال می باشد. این جمهوری دارای پنجاه ایالت است که از جزایر پراکنده ای تشکیل شده اند. ایالات متحده را می توان از نظر وسعت و بزرگی چهارمین کشور دنیا دانست. پایتخت کشور آمریکا، شهر واشنگتن دی سی است اما نیوزلند را می توان یکی از پر جمعیت ترین شهرهای این کشور دانست. کشور آمریکا دارای تنوع زیستی بالایی می باشد که در زمره ۱۷ کشوریست که تنوع زیستی فراوانی دارند. کانادا همسایه شمالی این کشور و مکزیک همسایه جنوبی آمریکا می باشد. رودخانه میسیستی یکی از بزرگ ترین رودخانه های جهانی می باشد که نقش مهمی در حمل و نقل آمریکا دارد. متقاضیان می توانند برای اطلاع از شرایط اخذ ویزا و مهاجرت به آمریکا با ما همراه باشند.
آمریکا کشوری بسیار پیشرفته می باشد که از نظر اقتصادی دارای اقتصاد بسیار قوی می باشد. اقتصاد قوی آمریکا تواسته است بسیاری از مهاجران علاقه مند را برای سرمایه گذاری به خود جذب کند. آمریکا علاوه بر داشتن اقتصاد قوی دارای نفوذ بالایی در زمینه ی سیاست نیز می باشد. همین مورد این کشور را به یک ابر قدرت جهانی تبدیل کرده است.
متقاضیان می توانند با توجه به شرایط و موقعیتی که دارند یکی از راه ها و روش های زیر را برای مهاجرت خود به ایالات متحده انتخاب کرده و برای ورود خود به خاک این کشور ویزا بگیرند. از آن جا که راه ها و روش های مختلفی برای مهاجرت افراد به آمریکا وجود دارد پیشنهاد می شود که قبل از هر گونه مهاجرتی با یک وکیل مهاجرت و یا مشاوره مهاجرت مشورتی صورت گیرد.
یکی از روش هایی که راه را برای مهاجرت بسیاری از افراد به آمریکا باز می کند، مهاجرت به دلیل کار می باشد. مهاجران می توانند با اخذ ویزای کاری آمریکا، به این کشور ورود یافته و به فعالیت کاریشان در این کشور بپردازند. بی شک هدف بسیاری از مهاجران برای مهاجرت به کشور آمریکا گرفتن گرین کارت می باشد. متقاضیان باید بدانند که تمامی ویزاهایی که دولت آمریکا برای متقاضیان صادر می کند، منجر به گرفتن گرین کارت نمی شود.
برای اینکه متقاضیان بتوانند اقامت دائمی این کشور را پشت سر بگذارند باید شرایط ویژه ای را اشته باشند. به طور مثال یکی از شرایط اخذ اقامت دائمی آمریکا این می باشد که آن ها باید حداقل به مدت پنج تا هفت سال در کشور آمریکا اقامت داشته باشند. متقاضبان می توانند بعد از ده سال اقامت دائمی خود را اخذ نمایند. اما برای ورود به کشور آمریکا می توان از طریق چه ویزایی اقدام نمود؟
ویزای کاری h1 آمریکا، یکی از ویزاهایی می باشد که متقاضیان می توانند برای مهاجرت کاری خود به کشور آمریکا اقدام نمایند. این نوع ویزا دارای اعتبار کوتاه مدتی می باشد. اعتبار ویزای h1 به مدت یک ساله است. این ویزا ویژه متقاضیانی می باشد که در حرفه ای خاصی تخصص داشته و مهارت های لازمه را در آن کسب نموه اند.
ویزای H1B نوع دیگری از ویزاهای کاری می باشد که مدت اعتبار آن از ویزای h1 بیشتر است. در واقع این نوع ویزا، نوع دیگر ویزای H1 می باشد. متقاضیان در صورت ارائه مدرک لیسانس و نمرات بالا در آزمون های مهارت تخصصی می توانند آن را ویزا اخذ نمایند. این ویزا دارای مدت اعتبار سه ساله می باشد.
تحصیل، از دیگر دلایلی می باشد که باعث مهاجرت بسیاری از مهاجران به آمریکا می شود. متقاضیان برای ورود به این کشور باید شرایطی را مد نظر داشته باشند. در این مورد، کشور مبدا فرد متقاضی برای دولت آمریکا مهم می باشد. این که فرد از چه کشوری به آمریکا مهاجرت می کند، یک عامل تاثیر گذار در چگونگی روند کار و اخذ ویزا می باشد. به طور مثال متقاضیان باید بدانند که در صورتی که کشور مبدا آن ها برای مهاجرتشان کشور ایران باشد، شرایط سخت تری را باید پشت سر بگذارند.
تنها راه ورودی و مهاجرت به کشور آمریکا، از طریق ویزای دانشجویی می باشد. دانشجویان و متقاضیان باید شرایطی را در این خصوص رعایت فرمایند. ثابت کردن بازگشت آن ها به کشور خود یکی از امور مربوطه می باشد که باید برای افسر پرونده روشن شود. دانشجویان می توانند در یکی از دو آزمون SAT یا ACT شرکت کرده و در صورت قبولی به داشنگاه های این کشور ورود یابند. دانشجویان باید بسته به دانشگاه و ایالت انتخابیشان، یکی از این دو آزمون را برای خود انتخاب نمایند. دروس پایه این آزمون ها نگارش، ریاضیات و روانشناسی می باشد.
یکی از راه هایی که متقاضیان می توانند از طریق آن به این کشور مهاجرت کنند، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری می باشد. اما برای ممکن شدن این امر متقاضیان به چه اطلاعاتی نیاز داشته و باید به چه کارهایی دست زنند؟
ممکن است برخی از افراد، قصد سرمایه گذاری در خارج از کشور خود را داشته باشد. این افراد می توانند کشور آمریکا را برای مهاجرت خود انتخاب نمایند. به این منظور اخذ ویزای EB5 یکی از ضروریات می باشد. با اخذ این نوع ویزا مهاجران و متقاضیان سرمایه گذاری می توانند به راحتی به سرمایه گذاری در این کشور بپردازند. EB5 برنامه ی سرمایه گذاری مهاجرت به آمریکا می باشد. این برنامه توسط کنگره ی آمریکا در سال ۱۹۹۰ ایجاد شده است. اما هدف ایجاد EB5 چیست؟
هدف از ایجاد برنامه EB5 تحریک سرمایه داران برای مهاجرت به کشوری چون آمریکا می باشد. این برنامه از طریق ایجاد شغل و سرمایه گذاری برای کاربر عمل کرده و وی را برای اخذ ویزای سرمایه گذاری و مهاجرت به کشور آمریکا تشویق می کند. اما چه کسانی می توانند در چنین برنامه ای شرکت کنند؟
متقاضیان اخذ ویزای سرمایه گذاری باید بدانند که برای شرکت در چنین برنامه ای باید شرلیط لازم را داشته باشند. یکی از شرایط این می باشد که سرمایه گذاران باید بتوانند در برنامه ی سرمایه گذاری خود حداقل ده کارگر واجد شرایط را برای خود استخدام کنند. متقاضیان اخذ ویزای سرمایه گذاری باید بدانند که صورت کلی برای سرمایه گذاری در مناطق شهری به یک میلیون دلار و برای مناطق روستایی و مناطقی که نرخ بیکاری بالا دارند ۵۰۰۰۰۰ دلار باید سرمایه گذاری کنند.
مهاجران می توانند از طریق تولد فرزند خود به این کشور مهاجرت کنند. برای مهاجرت به دلیل تولد فرزند متقاضیان باید ویزای تولد فرزند خود را تهیه نمایند. با اخذ این نوع ویزا، آن ها می توانند تابعیت دائم آمریکا را نیز اخذ نمایند. برای درک این موضوع می توان به مسئله ی اخذ تابعیت کشورها اشاره کرد. به صورت کلی دو سیستم برای اخذ تابعیت وجود دارد. سیستم خاک و خون. کشورهایی مانند دانمارک، اتریش، هلند و … دارای سیستم اخذ تابعیت بر اساس خون می باشند.
این موضوع بدین معناست که کودکی که در این کشور ها به دنیا می آید بر اساس تابعیت والدین می تواند این تابعیت را اخذ نماید. به این صورت که اگر پدر و مادر کودک، هر دو و یا یکی از آن دو دارای تابعیت کشور مورد نظر باشند، کودک آن ها نیز دارای تابعیت این کشور می باشد. اما این کشور برای اعطای تابعیت به کودکان متولد شده در این سرزمین، قانون دیگری را دنبال می کند. این قانون چیست و متقاضیان اخذ ویزا و مهاجرت تولد فرزند چگونه می توانند تابعیت آمریکا را بدست آورند؟
متقاضیانی که درخواست اخذ ویزای تولد فرزند این کشور را دارند، باید در ابتدا به این نکته واقف باشند که اعطای تابعیت آمریکا بر اساس سیستم خاک می باشد. در این سیستم، والدینی که برای تولد کودکشان به این کشور ویزا تهیه کرده و به این کشور مهاجرت می نمایند می توانند تابعیت آمریکا را برای فرزندان خود بگیرند. این قانون جدا از سیستم قانون خون می باشد. به عبارتی سیستم قانون خاک جدا از تابعیت والدین اعمال می شود. بنابراین اگر پدر و مادر، فرزند خود را در کشور آمریکا به دنیا آورند، فارق از این که دارای چه نوع تابعیتی باشند، می توانند تابعیت آمریکا را برای فرزندان خود اخذ نمایند.
ازدواج، یکی دیگر از روش هایی می باشد که متقاضیان می توانند از این طریق به خاک آمریکا وارد شوند. برای انجام چنین امری متقاضی باید ویزای ازدواج را تهیه نماید. ویزای نامزدی این کشور تحت عنوان ویزای K1صادر می شود. اعتبار این نوع ویزا به مدت سه ماهه می باشد که متقاضیان می توانند آن را برای مهاجرت خود اخذ نمایند.
طول انجام این پروسه برای شهروندان آمریکایی که بخواهند همسر و یا نامزد خود را به این کشور بیاورند به مدت یک تا یک و نیم سال به طول خواهد انجامید. زمان انجام مراسمات را می توان به بعد از مهاجرت فرد به آمریکا موکول کرد. البته این را هم باید در نظر داشت که متقاضیانی که با عنوان این نوع ویزا به این کشور مهاجرت می کنند، نود روز فرصت دارند که مراحل ازدواج خود را انجام دهند. مهاجران میتوانند بعد از اقامت سه ساله گرین کارت خود را دریافت کنند.
متقاضیان اخذ ویزای مهاجرت ازدواج به کشور آمریکا باید در نظر داشته باشند که به نود روز باقی مانده برای ثبت ازدواج خود اهمیت بسیاری بدهند. در صورتی بی توجهی به این موضوع امتیازات منفی شامل حال آن ها قرار خواهد گرفت. به طور مثال بعد از نود روز، آن ها مجبور به بازگشت به کشور خود می باشند و در صورت بی توجه به این قانون، دیگر مجاز به مهاجرت به کشور آمریکا نمی باشند. همچنین در صورت ترک نکردن کشور آمریکا توسط چنین افرادی، آن ها مورد پیگرد قانونی این کشور قرار خواهند گرفت.
همچنین ممکن است برخی از متقاضیان دارای شرای خاصی باشند. به طور مثال ممکن است در بین متقاضیان پیش بیاید که آن ها در حین مجرد بودن دارای فرزند زیر بیست و یک سال نیز باشند. در این صورت قانونی وجود دارد که باید به آن توجه لازم را نمود. در صورت به وجود آمدن چنین شرایطی، متقاضیان باید از طریق ویزای K2 برای مهاجرت فرزند خویش به این کشور اقدام نماید. در مرحله دوم، متقاضی با پر کردن فرم I-765 می تواند به صورت موقت در این کشور شغلی را برای خود دست و پا کند.
پناهندگی موضوعی است که می توان آن را یکی از روش های ورود افراد به کشور آمریکا دانست. اما پناهندگی به چه معناست و چه افرادی می توانند از این طریق به کشور آمریکا مهاجرت نمایند؟
طبق اصل کنوانسیون ژنو، هر گاه فردی در کشور خود به دلایل مختلفی مورد شکنجه و یا ترس شدیدی قرار بگیرد می تواند به کشور دیگری مهاجرت نماید. این دلایل می توانند شامل مواردی چون، سیاسی، گرایشات مذهبی خاص، تبعیضات نژادی یا جنسیتی باشند. البته کشورهای مقصدی که در این اصل بیان شده اند به صورت واضح و شفاف، کشورهای عضو کنوانسیون ژنو می باشند. اما دولت آمریکا درباره ی این موضوع چه عکس العملی را از خود نشان می دهد؟
دولت آمریکا در رابطه با وضعیت پناه جویان قوانین سخت گیرانه ای را وضع کرده است. به همین دلیل نباید هیچ گونه پناهجویی به صورت غیر قانونی وارد کشور آمریکا شود. پناهندگی، یکی از پر خطر ترین راه هایی می باش که افراد می توانند بر طبق آن به کشوری مانند آمریکا مهاجرت کنند.
همان طور که در قسمت های پیشین این مقاله ذکر شد، مهاجت به کشور آمریکا می تواند از طریق راه ها و روش های مختلفی صورت بگیرد. از آن جا که موقعیت و اهداف هر فرد برای مهاجرت خویش متفاوت می باشد، آن ها اهداف مختلفی را دنبال می کنند. در برخی از این روش ها فرد می تواند تابعیت آمریکا را بدست آورد. اما متقاضیان باید بدانند که برای مهاجرت خود به این کشور هزینه هایی را باید در نظر بگیرند.
به صورت کلی این هزینه ها را می توان به دو دسته طبقه بندی کرد. دسته ی اول مربوط به هزینه های اخذ ویزا می باشد. این نوع هزینه ها قبل از سفر وی به آمریکا برآورد شده و وی موظف به پرداخت آن ها می باشد. معمولا زمانی که افراد به سفارت آمریکا در کشور خود رجوع می کنند این هزینه ها را نیز باید پرداخت کنند. قسمت دوم هزینه ها، مربوط به هزینه هایی می باشد که فرد در کشور آمریکا باید آن ها را پرداخت کند. مهم نیست که دلیل اخذ ویزا و مهاجرت فرد چیست، مهم این است که فرد در این کشور هزینه هایی دارد که باید به آن ها توجه لازم را داشته باشد.
کشور مبدا تمامی متقاضیان، موضوعی می باشد که بر مهاجرت آن ها تاثیر گذار می باشد. اما در صورتی که کشور مبدا متقاضیان، ایران باشد از چه طریقی می تواند برای اخذ ویزا و مهاجرت به آمریکا اقدام کرد؟
تنها راهی که ایرانیان می توانند از آن طریق به کشوری مانند آمریکا مهاجرت نمایند از طریق تحصیل می باشد.ایرانیان می توانند با اخذ ویزای تحصیلی راه را برای مهاجرت خود به این کشور باز کرده و به این کشور وارد شوند.
ویزاهای امریکا را می توان به صورت کلی به دو گروه مختلفی تقسیم بندی نمود. گروه مهاجرتی یا IV و گروه غیر مهاجرتی یا NIV این دو گروه می باشند. به صورت کلی برای اینکه متقاضیان بتوانند برای ورود به خاک کشور آمریکا اقدام نمایند، باید در ابتدا هدف خود را از مهاجرت خویش مشخص کنند. سپس بعد از مشخص شدن هدف به این کشور مهاجرت کنند.
این نوع ویزا، یکی از ویزاهایی می باشند که فرد می تواند از طریق آن برای ورود به آمریکا اقدام نماید. افرادی که از طریق این نوع ویزاها به خاک کشور آمریکا مهاجرت می کنند بعد از مهاجرت خود به این کشور، وضعیت خود را تغییر می دهند. عمدتا سوالاتی که برای اخذ این نوع ویزا از متقاضیان پرسیده می شود، سوالات خاص و ویژه ای می باشند. پاسخ متقاضیان به این سوالات بسیار مهم بوده و در صورت پاسخ اشتباه درخواست آن ها برای اخذ ویزا و مهاجرت به آمریکا ریجکت خواهد شد.
ویزاهای مهاجرتی از دیگر ویزاهایی می باشند که فرد می تواند از این طریق وارد کشور امریکا شود. مصاحبه ی این نوع ویزاها برای فرد بسیار فرمالیته می باشد. به همین دلیل اخذ این نوع ویزاها برای مهاجرین، راحت تر از ویزاهای غیر مهاجرتی می باشد.
ویزای مهاجرتی برای ایرانیان از این قرار می باشد:
این نوع ویزا، همان طور که نام آن بر می آید مخصوص نخبگان کشورهای مختلف می باشند. متقاضیان در صورتی که جوایز بین المللی مانند مدال المپیک، اسکار، نوبل، بروکر، آکادمی، بریتیش آکادمی فیلم، پولیتزر، گلدن گلوب، بریت، گرمی و … را دریافت کرده اند می توانند از طریق این نوع ویزا، به کشور آمریکا مهاجرت فرمایند.
برای اخذ این نوع ویزا و مهاجرت به آمریکا، باید حداقل دارای ۹۰۰ هزار دلار برای سرمایه گذاری در آمریکا باشید. طول پروسه ی این کار به مدت سه سال می باشد.
ویزای خانوادگی، یکی دیگر از انواع ویزاهایی می باشد که فرد می تواند آن را اخذ کرده و وارد کشور آمریکا شود. در صورتی که فرد با این نوع ویزا به کشور آمریکا واردشود، به محض ورود وی به آمریکا، ویزای وی تبدیل به گرین کارت می شوند. این ویزا دارای شرایطی می باشد که متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ی شرایط اخذ ویزا به کشور آمریکا را مطالعه فرمایند.
اخذ گرین کارت، یکی از ساده ترین و راحت ترین راه هایی می باشد که متقاضیان می توانند از طریق آن به این کشور مهاجرت کنند. گرین کارت برای حفظ تنوع نژادی آمریکا از سوی این دولت برای مهاجران صادر می شود. هر ساله ۵۵۰۰۰ ویزا به صورت قرعه کشی در بین متقاضیان تقسیم بندی می شود که آن ها با دریافت آن می توانند به راحتی به این کشور مهاجرت کنند. از بین این تعداد، ۴۵۰۰ نفر نیز از بین ایرانیان می توانند این نوع ویزا را اخذ نمایند.
ویزای تحصیلی مهاجرت به آمریکا را می توان به سه دسته طبقه بندی کرد. ویزای F برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل را در آکادمیک های آمریکایی دارند، ویزای M که مربوط به دوره های فنی و حرفه ای می باشد و ویزای J که برای دوره های فرصت مطالعاتی صادر می شود.
این ویزا را می توان به دو دسته طبقه بندی کرد. ویزای B1و B2 . این دو ویزا را می توان به دلایل مختلف توریستی، دیدار خانواده، درمانی و تجاری اخذ کرد.
ویزای کار برای ایرانیان محدود می باشد. این ویزا برای ایرانیان فقط در نوع H1B صادر می شود. گرفتن این نوع ویزا دارای شرایط خاصی می باشد. ایرانیان مقیم آمریکا می توانند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری و یا شغلی آمریکا تبدیل نمایند.
ویزای K-1 نوع دیگری از ویزاها می باشد که افراد می توانند از این طریق به کشور آمریکا مهاجرت کنند. به این منظور، نامزد متقاضی در کشور آمریکا باید یک شهروند باشد. بعد از مهاجرت به آمریکا، نود روز فرصت باقیست که ازدواجش را ثابت کرده و آن را به ثبت برساند. در این صورت این ویزا تبدیل به گرین کارت خواهد شد. مدت زمانی که برای این فرایند در نظر گرفته شده است، به مدت چهار تا شش ماه می باشد. البته متقاضیان باید این نکته را در نظر داشته باشند که گرین کارت آن ها به شرایط خاصی مشروط خواهد بود.
پیشنهاد می شود مطالب بلاگ موسسه ملل متحد را هم مطالعه نمایید .
برای استفاده از مشاوره رایگان مهاجرت و ویزا با کارشناسان ملل متحد تماس بگیرید.
برای استفاده از مشاوره های بیشتر و دقیقتر و رایگان کارشناسان ملل متحد کلیک کنید. یا با آنها در شبکه های اجتماعی در تماس باشید.