مهاجرت تحصیلی به آلمان
بهمن ۲۴, ۱۳۹۷
معنی مهاجرت و راه های آن ؟
بهمن ۲۹, ۱۳۹۷

بهترین انتخاب برای مهاجرت با خانواده ؟

اگر شما زیر 18 هستید: اجازه کتبی از هر دو والدین خود  مورد نیاز است.

اگر شما بیش از 18 سال دارید: گواهی عدم سوء پیشینه در کشور شما در بیش از 12 ماه که از سن 18 گذشته باشد.

اگر با شما کودکان (افراد زیر سن قانونی) در سفر همراه هستند و یا قرار است به شما بپیوندند، شما نیاز به ارائه مدرک سرپرستی نیاز دارید.

[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WhatsApp در واتسپ پیام بدهید