سرمایه گذاری در استرالیا
اسفند ۱۸, ۱۳۹۷
مزایا و معایب مهاجرت چیست؟
اسفند ۱۸, ۱۳۹۷

ایا کودک یا تولد نوزاد در این کشور از اتباع کشور محسوب می شود؟

  • اگر شما زیر ۱۸ هستید: اجازه کتبی از هر دو والدین خود  مورد نیاز است.
  • اگر شما بیش از ۱۸ سال دارید: گواهی عدم سوء پیشینه در کشور شما در بیش از ۱۲ ماه که از سن ۱۸ گذشته باشد.
  • اگر با شما کودکان (افراد زیر سن قانونی) در سفر همراه هستند و یا قرار است به شما بپیوندند، شما نیاز به ارائه مدرک سرپرستی نیاز دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WhatsApp در واتسپ پیام بدهید