تحصیل در کانادا
خرداد ۲۸, ۱۳۹۸
Red Canada Investing
سرمایه گذاری در کانادا
تیر ۱, ۱۳۹۸

ویزای-۴۷۶

حتما میدانید که تمامی دانش آموخته های رشته های مهندسی دانشگاه امیرکبیر و تهران می توانند برای مهاجرت در استرالیا اقدام نمایند.

در کل دانش اموخته های رشته های فنی و مهندسی دانشگاه‌های منتخب دنیا می توانند تحت عنوان 476 به استرالیا مهاجرت موقت داشته باشند و به تحصیل، کار و زندگی مشغول گردند. طول مدت زمان اعتبار این ویزا هجده ماه میباشد و این تایم در صورت اقدام جهت اخذ ویزای دائم جزو اقامت و حضورشما در کشور استرالیا محاسبه می گردد.
با کمک این ویزا حضور همسر شما نیز در استرالیا ممکن خواهد شد و شما می توانید در هر نقطه ای در استرالیا زندگی کنید. بعلاوه ، تبدیل ویزای ۴۷۶ به یکی از ویزاهای اقامت دائم استرالیا هم امکان پذیر است . مؤسسه مهاجرتی ملل متحد، با برخورداری از همکاری مشاورین رسمی مهاجرت به استرالیا، آمادگی تشکیل پرونده جهت اخذ این ویزا و تبدیل آن به دیگر ویزاهای اقامت دائم را دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزاهای اسکیل ورکر استرالیا همچون ویزای ۱۸۹ استرالیا ، ویزای ۱۹۰ استرالیا ، ویزای ۴۸۹ استرالیا با مشاورین متخصص و وکلای ما در مؤسسه مهاجرتی ملل متحد در تماس باشید .

شرایط اولیه جهت اقدام برای ویزای ۴۷۶ استرالیا

• بیشتر از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلی شما نگذشته باشد.
• سن شما کمتر از 31 سال باشد.
• دانش آموخته و فارغ التحصیل در یکی از رشته های مهندسی با حداقل مدرک لیسانس باشید.
• سلامت پزشکی داشته باشید.
• شرایط زبان زیر را جهت دریافت ویزای 476 داشته باشید :

نوع آزمون L S R W میانگین نمره

IELTS 5 5 5 5 6
TOFEL 4 14 4 14 64
CAE 154 154 154 154 169
OET B B B B B
PET
Academic 36 36 36 36 50

هزینه اخذ ویزای ۴۷۶

پرچم استرالیا
پرچم استرالیا

در حال حاضر هزینه های قانونی جهت اقدام برای ویزای 746 برای نفر اصلی 380 دلار٬ برای همسر 180 دلار و برای هر فرزند 90 دلار است .

مزایایی ویزای ۴۷۶ استرالیا

مهم ترین و ارزشمندترین مزیت ویزای ۴۷۶ استرالیا این است که متقاضی میتواند همسر و فرزندان وابسته خود را نیز به همراه خود به استرالیا بیاورد.

سایر نکات:

• امکان درخواست ویزا و مشاوره به صورت آنلاین و ارسال مدارک از طریق پست وجود دارد.
• می توانید تمامی امورثبت پرونده تان را به مشاوران و وکلای متخصص ما بسپارید تا در کمترین زمان ممکن ویزای 476 شما آماده گردد . با توجه به اینکه امکان درخواست ویزا به صورت پست هم وجود دارد ما می توانیم پرونده شما را با ارسال پستی در اسرع وقت پیگیری کنیم.
• مدت زمان دریافت ویزا بین 3 تا 6 ماه می باشد.البته گاهی به دلایلی معقول و اجتناب نا پذیر ممکن است این تایم طولانی تر گردد .
• دانشجویان مجازی و دانشجویان پیام نور ، شبانه و پردیس دانشگاه امیرکبیر و تهران هم شامل این ویزا خواهند بود .
• هنگام اخذ ویزا 476 لازم است در استرالیا نباشید.
• ویزای 476 سیستم امتیاز شماری ندارد.
• چنانچه قبلا ویزای 485 داشته اید برای ویزا اقدام ننمایید.
• اگر ویزای 476 داشته اید برای ویزای اقدام مجدد ننمایید.

سرانجام این ویزا

در طول هجده ماه اعتبار ویزای 476 ، می توانید شرایط خود را به منظور اخذ ویزاهای اقامت بهتر ارتقا بخشید. پس از این تایم می توانید جهت دریافت ویزاهای اقامتی اقدام کنید (ویزای 189، 190 یا 489)،و یا با اخذ اسپانسرشیپ از کارفرمای استرالیایی جهت ویزاهای کاری ـ اقامتی اقدام کنید (ویزای 457، 186و187).

مدارک لازم برای اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا

 

تحصیل در استرالیا
مهاجرت تحصیلی به استرالیا

بمنظور دریافت ویزای ۴۷۶ استرالیا، ارائه مدارک دقیق و معتبر شرط الزامی کار خواهد بود، واگرنه اداره مهاجرت استرالیا ویزای شما را رد خواهد نمود. بعضی از مدارک لازم جهت اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا در زیر ارائه گردیده است. جهت دریافت لیست کامل تر مدارک لطفا با ما تماس بگیرید.
• کپی برابر با اصل پاسپورت
• ترجمه تأیید شده ی شناسنامه
• دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ برای هر نفر
• ترجمه سند ازدواج
سند استقلال مالی برای افراد بالای ۱۸ سال خانواده شامل :
• کپی برابر با اصل شناسنامه
• سندی که نشان دهد این فرد از نظر مالی به شما وابسته است (۱۲ ماه اخیر)
• ارائه گواهی عدم سوء پیشینه برای هر فرد
• ترجمه کارت معافیت و یا پایان خدمت
• مدرک آزمون آیلتس و یا تافل
• تکمیل فرمهای مورد نیاز جهت مهاجرت به استرالیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WhatsApp در واتسپ پیام بدهید