Immigrate of Skilled worker to canada
نیروی متخصص
خرداد ۲۰, ۱۳۹۸
مهاجرت نوا اسکوشیا
خرداد ۲۲, ۱۳۹۸

مهاجرت ساسکاچوان

[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]


برنامه نیروی متخصص ساسکچوان کانادا Saskatchewan Express Entry – OID

برنامه مهاجرتی ساسکاچوان که از روشهای مهاجرتی به این استان می باشد، به آن دسته از متقاضیانی که تمایل به کار و زندگی در این استان دارند کمک مینماید جهت دریافت اقامت دائم کانادا و استارت زندگی در ساسکاچوان اقدام نمایند. کلیه ی اشخاصی که قصد مهاجرت به کانادا را از طریق استان ساسکاچوان دارند ، اول باید در وب سایت


برنامه نیروی متخصص ساسکچوان کانادا Saskatchewan Express Entry – OID

برنامه مهاجرتی ساسکاچوان که از روشهای مهاجرتی به این استان می باشد، به آن دسته از متقاضیانی که تمایل به کار و زندگی در این استان دارند کمک مینماید جهت دریافت اقامت دائم کانادا و استارت زندگی در ساسکاچوان اقدام نمایند. کلیه ی اشخاصی که قصد مهاجرت به کانادا را از طریق استان ساسکاچوان دارند ، اول باید در وب سایت ساسکاچوان پورفایل EOI خود را مطابق با سیستم OASIS که از فروردین ۱۳۹۸اجرایی میشود را تشکیل دهند.
در هر دو برنامه مورد نظر ساسکاچوان یعنی Express Entryو OID=Occupations In-Demand اشخاص میبایست اول پروفایل شخصی خود را براساس اطلاعات سن و تحصیل و نمره زبان و فامیل در استان ساسکاچوان و رشته و سابقه کار و … بسازند . قابل ذکر است که وروش سابمیت گذشته منحل خواهد شد. بعلاوه میبایست شغل افراد متقاضی ،مرتبط با عناوین مورد نظر استان ساسکاچوان به مرکزیت رجینا باشد.

امتیاز بندی ها هم مشابه برنامه نیروی متخصص کنونی کانادا است وافراد متقاضی که ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ را کسب نمایند وارد این استخر مجازی میگردند و اشخاص دارای بالاترین امتیاز به صورت ماهانه دعوتنامه دریافت خواهند کرد. بعلاوه چنانچه تعداد زیادی از متقاضیان ازامتیاز برابر برخوردار باشند فقط اشخاصی که ارتباط فامیلی، تحصیلی یا کاری با استان ساسکاچوان دارند انتخاب خواهند شد و پس از آن افراد با دانش زبانی بالاتر در صف بعدی قبولی اقامت دائم کانادا قرار خواهند گرفت.

همچنان افرادبا پیشنهاد شغلی ، در اولویت خواهند بود .بعد از قرارگیری در استخر ،برای نامه قبولی فقط از طریق ایمیل برای وکیل یا شخص متقاضی ارسال میگردد. بعد از آن۶۰ روز زمان دارید تا مدارک کامل را ارسال کنید. سپس با توجه به کسب ۶۰۰ امتیاز می توانید در اکسپرس اینتری فدرال اقدام و مراحل سکوریتی چک ومدیکال چک را طی نمایید.

معیارهای واجد شرایط شدن:

– داشتن تمکن مالی طبق جدول پایین (مثلا برای ۱ نفر ۱۲۳۰۰ دلار)
– پذیرفته شدن در استخر مجازی اکسپرس اینتری و داشتن فایل نامبرو اخذ نامه تاییدیه OID
– دانش زبان انگلیسی یا فرانسه با حداقل CLB6
– تحصیلات دانشگاهی در سطح حداقل کارشناسی
– دست کم ۱ سال سابقه کاری مرتبط در پنج یا ده سال گذشته براساس لیست مشاغل ساسکچوان NOC صفرB,A
– داشتن برنامه ی زندگی در این استان Settlement Plan
– کسب حداقل ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز این برنامه
قابل ذکر است که داشتن پیشنهاد شغل از این استان، خود ۳۰امتیاز و همچنین داشتن خویشاوند در این استان ۲۰ امتیاز به امتیازات می افزاید.

عنایت داشته باشید که فهرست مشاغل مورد نیاز ساسکاچوان به صورت Regulated و یا Non-Regulated می باشند. یعنی مشاغلی که در فهرست Regulated میباشند نیاز به اخذ جواز کاری از طرف نهادی در استان ساسکاچوان می باشند تا بتوانند جهت مهاجرت از طریق آن رشته کاری اقدام به مهاجرت نمایند. بهتر است پیش از هرچیز، نسبت به اخذ این رگولیشن اقدام نمود زیرا در صورت قبولی و نداشتن این مورد ،پرونده متوقف می گردد تا پاسخ آن دریافت شود. مهلت اخذ این رگولیشن بین ۲ ماه تا یکسال میباشد.

لیست جدید مشاغل قابل قبول دولت ساسکاچوان در ۱۳۹۸:

پرچم کانادا

لیست مشاغل National Occupation Classification (NOC) Occupations

مدیران خدمات اجتماعی ۰۴۲۳ Managers in social and community services
برگزار کنندگان مجالس و کنفرانس ها ۱۲۲۶ Conference and event planners
تکنسین حسابداری ۱۳۱۱ Accounting technicians
برنامه نویس کامپیوتر و توسعه رسانه ۲۱۷۴ Computer Programmers and interactive media developers
کارشناس معماری و تکنسین ها ۲۲۵۱ Architectural technologists and technicians
امدادگران ۳۲۳۴ Paramedics
روانشناسی ۴۱۵۱ Psychologists
مددکار اجتماعی ۴۲۱۲ Social and community service workers
مربی مهدکودک ۴۲۱۴ Early childhood educators and assistants
مربی معلولان ۴۲۱۵ Instructors of persons with disabilities
تکنسین آزمایشگاه ۳۲۱۱ Medical laboratory technologists
تکنسین پرتوپزشکی ۳۲۱۵ Medical radiation technologists
تکنسین سونوگرافی ۳۲۱۶ Medical sonographers
مربی ورزشی وتناسب اندام ۵۲۵۴ Program leaders and instructors in recreation, sport and fitness
قصاب ۶۳۳۱ Meat cutters
نانوا ۶۳۳۲ Bakers
مکانیک ماشین آلات سنگین ۷۳۱۲ Heavy-duty equipment mechanics
تکنسین خودرو،کامیون،اتوبوس ۷۳۲۱ Automotive service technicians, truck and bus mechanics
تعمیرکار موتور وسایل نقلیه ۷۳۲۲ Motor vehicle body repairers
شیشه بر ۷۲۹۲ Glaziers

توجه: گروه های زیر واجد شرایط نخواهند بود:

۱- متقاضیان پناهندگی
۲- افرادی که موفق به ارسال مدارک خود طبق روند مورد نظر SINP نشده باشند
۳- اشخاصی که هدف و منظورشان از کار و زندگی در این استان واقعی بنظر نرسد.
۴- افرادی که خود یا معرفشان در ارائه در خواستشان دروغ پردازی کرده باشند.

امتیازدهی طبق ۵ عامل اصلی انجام می شود:

 

۱-تحصیلات: تحصیلات باید بالاتر از متوسطه و مورد تأیید نظام آموزشی کانادا باشد. (حتی تحصیلات یکساله ای هم که منجر به دریافت دیپلم و گواهی نامه می شوند قابل قبول می باشد)
۲-سابقه کاری: سابقه کاری باید حداقل یکسال در ۱۰ سال اخیر و مرتبط با تحصیلات متقاضی باشد و باید جزء مشاغل مورد نیاز ساسکاچوان باشند. چنانچه شغل مد نظر براساس جدول لیست مشاغل مستلزم صدور مجوز از سمت دولت ساسکاچوان باشد لازم است قبل از ثبت درخواست، مدارک دال بر واجد شرایط بودن متقاضی برای کار در این شغل ارائه گردد. (توضیح: دقیقا برابر با مجوزهایی که در ایران جهت بعضی ازمشاغل صادر می شود؛ مانند پروانه اشتغال به کار مهندسی برای فارغ التحصیلان عمران و معماری)
۳-دانش زبان انگلیسی یا فرانسه – حداقل CLB 4
۴-سن متقاضی
۵-انطباق پذیری فرد با استان ساسکاچوان

امتیازبندی تحصیلات برای مهاجرت استانی ساسکاچوان

شغل ها

کارشناسی ارشد ۲۳
لیسانس ۲۰
کاردانی ۱۵
دیپلم یا گواهینامه یکساله ۱۲

امتیازبندی سابقه کار برای مهاجرت استانی ساسکاچوان

 

توضیح: این بخش سقف امتیاز ۱۵ را دارد، چنانچه متقاضی سابقه کاری مرتبط با ۶ تا ۱۰ سال گذشته نیز داشته باشد، امتیاز بخش “ب” را هم دریافت می نماید.

الف)سابقه کار مربوط به ۵ سال اخیر

ب)سابقه کار مربوط به ۱۰ سال اخیر
۵ سال ۱۰ امتیاز ۵ سال ۵ امتیاز
۴ سال ۸ امتیاز ۴ سال ۴ امتیاز
۳ سال ۶ امتیاز ۳ سال ۳ امتیاز
۲ سال ۴ امتیاز ۲ سال ۲ امتیاز
۱ سال ۲ امتیاز ۱ سال ۰

امتیازبندی دانش زبان برای مهاجرت استانی ساسکاچوان

 

CLB 8 and Higher 20
CLB 7 18
CLB 6 16
CLB 5 14
CLB 4 12

  نکته: چنانچه شما شهروند کشور انگلیسی زبان یا فرانسوی زبان میباشید یا اقامت دائم آنجارا دارید، نیازی به ارائه مدرک زبان نخواهید داشت اما امتیاز زبان را بدون مدرک دریافت نخواهید کرد.

امتیازبندی بر حسب سن متقاضی برای مهاجرت استانی ساسکاچوان
کمتر از ۱۸ سال ۰
۱۸ تا ۲۱ سال ۸
۲۲ تا ۳۴ سال ۱۲
۳۵ تا ۴۵ سال ۱۰
۴۶ تا ۵۰ سال ۸
بیشتر از ۵۰ سال ۰

امتیازبندی مهاجرت استانی ساسکاچوان بر حسب ارتباط متقاضی با این استان

فامیل نزدیک در استان ساسکاچوان(والدین،خواهر و برادر،پدربزرگ و مادر بزرگ، خاله، عمه، عمو، دایی و …) ۲۰
سابقه کار قبلی در استان ساسکاچوان(متقاضی باید حداقل ۱۲ ماه سابقه کار در این استان داشته باشد) ۵
سابقه تحصیلات قبلی در استان ساسکاچوان( سابقه حداقل یک سال تحصیل در یکی از موسسات مورد تایید استان ساسکاچوان) ۵
نکته: کمترین مبلغ مورد مورد نیاز برای ارائه در خواست اقامت برای استان ساسکاچوان به تعداد افراد خانواده بستگی داشته و طبق جدول زیر تعیین می گردد . معدل مانده حساب شده در سه ماه آخر نبایدکمتر از رقم های باشد:
بودجه مورد نیاز برای اسکان در کانادا (Settlement Funds) بر حسب دلار کانادا
یک نفر ۱۲۳۰۰
۲ نفر ۱۵۳۱۲
۳ نفر ۱۸۸۲۵
۴ نفر ۲۲۸۵۶
۵ نفر ۲۵۹۲۳
۶ نفر ۲۹۲۳۶
۷ نفر یا بیشتر ۳۲۵۵۰

مبلغ مورد نظر باید شرایط زیر را داشته باشد:
.۱ این میزان پول میبایست حداقل ۳ ماه پیش از ارسال درخواست به SINP در حساب متقاضی باشد و در حین پیشرفت روند درخواست هم در حساب بماند.
.۲ حساب بانکی باید به متقاضی اصلی یا همسراو تعلق داشته باشد.
.۳ حساب های جاری، مشترک، بلند مدت و کوتاه مدت هم برای ارائه مناسب میباشند.

توجه داشته باشید که تمامی مدارک باید ترجمه رسمی باشند و مترجم باید توسط یک Regulatory Body تأیید شده باشد. ارسال مدارک ناقص، نامشخص، عدم ترجمه مناسب به زبان انگلیسی یا فرانسه منجر به ریجکتی پرونده شما خواهد شد.
برای اقدام از طریق برنامه های استانی ساسکاچوان فرم ارزیابی را تکمیل کرده و ایمیل نمایید تا یکی از همکاران ما از طریق راههای ارتباطیمان با شما تماس بگیرند.
همچنین استان ساسکاچوان دارای برنامه کارآفرینی برای تاجرین و بازرگانان و متخصصینی که دارای مدرک آیلتس با نمره ی ۵ و همچنین ۵۰۰هزاردلار کانادا دارایی و ۳ سال سابقه مدیریت می باشد است

ساسکاچوان پورفایل EOI خود را مطابق با سیستم OASIS که از فروردین ۱۳۹۸اجرایی میشود را تشکیل دهند.
در هر دو برنامه مورد نظر ساسکاچوان یعنی Express Entryو OID=Occupations In-Demand اشخاص میبایست اول پروفایل شخصی خود را براساس اطلاعات سن و تحصیل و نمره زبان و فامیل در استان ساسکاچوان و رشته و سابقه کار و … بسازند . قابل ذکر است که وروش سابمیت گذشته منحل خواهد شد. بعلاوه میبایست شغل افراد متقاضی ،مرتبط با عناوین مورد نظر استان ساسکاچوان به مرکزیت رجینا باشد.

امتیاز بندی ها هم مشابه برنامه نیروی متخصص کنونی کانادا است وافراد متقاضی که ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ را کسب نمایند وارد این استخر مجازی میگردند و اشخاص دارای بالاترین امتیاز به صورت ماهانه دعوتنامه دریافت خواهند کرد. بعلاوه چنانچه تعداد زیادی از متقاضیان ازامتیاز برابر برخوردار باشند فقط اشخاصی که ارتباط فامیلی، تحصیلی یا کاری با استان ساسکاچوان دارند انتخاب خواهند شد و پس از آن افراد با دانش زبانی بالاتر در صف بعدی قبولی اقامت دائم کانادا قرار خواهند گرفت.

همچنان افرادبا پیشنهاد شغلی ، در اولویت خواهند بود .بعد از قرارگیری در استخر ،برای نامه قبولی فقط از طریق ایمیل برای وکیل یا شخص متقاضی ارسال میگردد. بعد از آن۶۰ روز زمان دارید تا مدارک کامل را ارسال کنید. سپس با توجه به کسب ۶۰۰ امتیاز می توانید در اکسپرس اینتری فدرال اقدام و مراحل سکوریتی چک ومدیکال چک را طی نمایید.

معیارهای واجد شرایط شدن:

– داشتن تمکن مالی طبق جدول پایین (مثلا برای ۱ نفر ۱۲۳۰۰ دلار)
– پذیرفته شدن در استخر مجازی اکسپرس اینتری و داشتن فایل نامبرو اخذ نامه تاییدیه OID
– دانش زبان انگلیسی یا فرانسه با حداقل CLB6
– تحصیلات دانشگاهی در سطح حداقل کارشناسی
– دست کم ۱ سال سابقه کاری مرتبط در پنج یا ده سال گذشته براساس لیست مشاغل ساسکچوان NOC صفرB,A
– داشتن برنامه ی زندگی در این استان Settlement Plan
– کسب حداقل ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز این برنامه
قابل ذکر است که داشتن پیشنهاد شغل از این استان، خود ۳۰امتیاز و همچنین داشتن خویشاوند در این استان ۲۰ امتیاز به امتیازات می افزاید.

عنایت داشته باشید که فهرست مشاغل مورد نیاز ساسکاچوان به صورت Regulated و یا Non-Regulated می باشند. یعنی مشاغلی که در فهرست Regulated میباشند نیاز به اخذ جواز کاری از طرف نهادی در استان ساسکاچوان می باشند تا بتوانند جهت مهاجرت از طریق آن رشته کاری اقدام به مهاجرت نمایند. بهتر است پیش از هرچیز، نسبت به اخذ این رگولیشن اقدام نمود زیرا در صورت قبولی و نداشتن این مورد ،پرونده متوقف می گردد تا پاسخ آن دریافت شود. مهلت اخذ این رگولیشن بین ۲ ماه تا یکسال میباشد.

مصاحبه

لیست جدید مشاغل قابل قبول دولت ساسکاچوان در ۱۳۹۸:

لیست مشاغل National Occupation Classification (NOC) Occupations

مدیران خدمات اجتماعی ۰۴۲۳ Managers in social and community services
برگزار کنندگان مجالس و کنفرانس ها ۱۲۲۶ Conference and event planners
تکنسین حسابداری ۱۳۱۱ Accounting technicians
برنامه نویس کامپیوتر و توسعه رسانه ۲۱۷۴ Computer Programmers and interactive media developers
کارشناس معماری و تکنسین ها ۲۲۵۱ Architectural technologists and technicians
امدادگران ۳۲۳۴ Paramedics
روانشناسی ۴۱۵۱ Psychologists
مددکار اجتماعی ۴۲۱۲ Social and community service workers
مربی مهدکودک ۴۲۱۴ Early childhood educators and assistants
مربی معلولان ۴۲۱۵ Instructors of persons with disabilities
تکنسین آزمایشگاه ۳۲۱۱ Medical laboratory technologists
تکنسین پرتوپزشکی ۳۲۱۵ Medical radiation technologists
تکنسین سونوگرافی ۳۲۱۶ Medical sonographers
مربی ورزشی وتناسب اندام ۵۲۵۴ Program leaders and instructors in recreation, sport and fitness
قصاب ۶۳۳۱ Meat cutters
نانوا ۶۳۳۲ Bakers
مکانیک ماشین آلات سنگین ۷۳۱۲ Heavy-duty equipment mechanics
تکنسین خودرو،کامیون،اتوبوس ۷۳۲۱ Automotive service technicians, truck and bus mechanics
تعمیرکار موتور وسایل نقلیه ۷۳۲۲ Motor vehicle body repairers
شیشه بر ۷۲۹۲ Glaziers

توجه: گروه های زیر واجد شرایط نخواهند بود:

۱- متقاضیان پناهندگی
۲- افرادی که موفق به ارسال مدارک خود طبق روند مورد نظر SINP نشده باشند
۳- اشخاصی که هدف و منظورشان از کار و زندگی در این استان واقعی بنظر نرسد.
۴- افرادی که خود یا معرفشان در ارائه در خواستشان دروغ پردازی کرده باشند.

امتیازدهی طبق ۵ عامل اصلی انجام می شود:

۱-تحصیلات: تحصیلات باید بالاتر از متوسطه و مورد تأیید نظام آموزشی کانادا باشد. (حتی تحصیلات یکساله ای هم که منجر به دریافت دیپلم و گواهی نامه می شوند قابل قبول می باشد)
۲-سابقه کاری: سابقه کاری باید حداقل یکسال در ۱۰ سال اخیر و مرتبط با تحصیلات متقاضی باشد و باید جزء مشاغل مورد نیاز ساسکاچوان باشند. چنانچه شغل مد نظر براساس جدول لیست مشاغل مستلزم صدور مجوز از سمت دولت ساسکاچوان باشد لازم است قبل از ثبت درخواست، مدارک دال بر واجد شرایط بودن متقاضی برای کار در این شغل ارائه گردد. (توضیح: دقیقا برابر با مجوزهایی که در ایران جهت بعضی ازمشاغل صادر می شود؛ مانند پروانه اشتغال به کار مهندسی برای فارغ التحصیلان عمران و معماری)
۳-دانش زبان انگلیسی یا فرانسه – حداقل CLB 4
۴-سن متقاضی
۵-انطباق پذیری فرد با استان ساسکاچوان

امتیازبندی تحصیلات برای مهاجرت استانی ساسکاچوان

کارشناسی ارشد ۲۳
لیسانس ۲۰
کاردانی ۱۵
دیپلم یا گواهینامه یکساله ۱۲

امتیازبندی سابقه کار برای مهاجرت استانی ساسکاچوان

توضیح: این بخش سقف امتیاز ۱۵ را دارد، چنانچه متقاضی سابقه کاری مرتبط با ۶ تا ۱۰ سال گذشته نیز داشته باشد، امتیاز بخش “ب” را هم دریافت می نماید.

الف)سابقه کار مربوط به ۵ سال اخیر

ب)سابقه کار مربوط به ۱۰ سال اخیر
۵ سال ۱۰ امتیاز ۵ سال ۵ امتیاز
۴ سال ۸ امتیاز ۴ سال ۴ امتیاز
۳ سال ۶ امتیاز ۳ سال ۳ امتیاز
۲ سال ۴ امتیاز ۲ سال ۲ امتیاز
۱ سال ۲ امتیاز ۱ سال ۰

امتیازبندی دانش زبان برای مهاجرت استانی ساسکاچوان

CLB 8 and Higher 20
CLB 7 18
CLB 6 16
CLB 5 14
CLB 4 12

پول

  نکته: چنانچه شما شهروند کشور انگلیسی زبان یا فرانسوی زبان میباشید یا اقامت دائم آنجارا دارید، نیازی به ارائه مدرک زبان نخواهید داشت اما امتیاز زبان را بدون مدرک دریافت نخواهید کرد.

امتیازبندی بر حسب سن متقاضی برای مهاجرت استانی ساسکاچوان
کمتر از ۱۸ سال ۰
۱۸ تا ۲۱ سال ۸
۲۲ تا ۳۴ سال ۱۲
۳۵ تا ۴۵ سال ۱۰
۴۶ تا ۵۰ سال ۸
بیشتر از ۵۰ سال ۰

امتیازبندی مهاجرت استانی ساسکاچوان بر حسب ارتباط متقاضی با این استان

فامیل نزدیک در استان ساسکاچوان(والدین،خواهر و برادر،پدربزرگ و مادر بزرگ، خاله، عمه، عمو، دایی و …) ۲۰
سابقه کار قبلی در استان ساسکاچوان(متقاضی باید حداقل ۱۲ ماه سابقه کار در این استان داشته باشد) ۵
سابقه تحصیلات قبلی در استان ساسکاچوان( سابقه حداقل یک سال تحصیل در یکی از موسسات مورد تایید استان ساسکاچوان) ۵
نکته: کمترین مبلغ مورد مورد نیاز برای ارائه در خواست اقامت برای استان ساسکاچوان به تعداد افراد خانواده بستگی داشته و طبق جدول زیر تعیین می گردد . معدل مانده حساب شده در سه ماه آخر نبایدکمتر از رقم های باشد:
بودجه مورد نیاز برای اسکان در کانادا (Settlement Funds) بر حسب دلار کانادا
یک نفر ۱۲۳۰۰
۲ نفر ۱۵۳۱۲
۳ نفر ۱۸۸۲۵
۴ نفر ۲۲۸۵۶
۵ نفر ۲۵۹۲۳
۶ نفر ۲۹۲۳۶
۷ نفر یا بیشتر ۳۲۵۵۰

مبلغ مورد نظر باید شرایط زیر را داشته باشد:
.۱ این میزان پول میبایست حداقل ۳ ماه پیش از ارسال درخواست به SINP در حساب متقاضی باشد و در حین پیشرفت روند درخواست هم در حساب بماند.
.۲ حساب بانکی باید به متقاضی اصلی یا همسراو تعلق داشته باشد.
.۳ حساب های جاری، مشترک، بلند مدت و کوتاه مدت هم برای ارائه مناسب میباشند.

توجه داشته باشید که تمامی مدارک باید ترجمه رسمی باشند و مترجم باید توسط یک Regulatory Body تأیید شده باشد. ارسال مدارک ناقص، نامشخص، عدم ترجمه مناسب به زبان انگلیسی یا فرانسه منجر به ریجکتی پرونده شما خواهد شد.
برای اقدام از طریق برنامه های استانی ساسکاچوان فرم ارزیابی را تکمیل کرده و ایمیل نمایید تا یکی از همکاران ما از طریق راههای ارتباطیمان با شما تماس بگیرند.
همچنین استان ساسکاچوان دارای برنامه کارآفرینی برای تاجرین و بازرگانان و متخصصینی که دارای مدرک آیلتس با نمره ی ۵ و همچنین ۵۰۰هزاردلار کانادا دارایی و ۳ سال سابقه مدیریت می باشد است

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WhatsApp در واتسپ پیام بدهید